Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws over Izquierdo, Anderlecht mist mogelijk 3 basispionnen

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Nu de Europese duels achter de rug zijn, kijkt iedereen reikhalzend uit naar dé topper van de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League. Met Anderlecht – Club Brugge staat er immers een echte klassieker op het programma.

Michel Preud’homme zal daarbij geen beroep kunnen doen op geblesseerden Abdoulay Diaby (lies) en Laurens De Bock (knie). Ook Bjorn Engels (schouder) heeft nog tijd nodig vooraleer hij inzetbaar is. Hij traint intussen wel al een week mee.

José Izquierdo – die woensdag tegen FC Kopenhagen moest afhaken met een heupblessure – is er volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws wél bij tegen de aartsrivaal uit Brussel. De 24-jarige Colombiaan heeft de groepstrainingen hervat en zou opnieuw fit zijn.

René Weiler kan op zijn beurt geen beroep doen op geschorsten Nicolae Stanciu (twee keer geel tegen KV Kortrijk) en Uroš Spajić (twee effectieve speeldagen schorsing voor elleboogstoot op Moeskroen-speler Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan).

Voorts is het hoogst onzeker dat Frank Acheampong zondag tussen de lijnen loopt in het Astridpark. De 23-jarige Ghanees moest donderdagavond met een dijblessure naar de kant tegen Saint-Étienne.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws