Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Uitstekend nieuws met het oog op topper tegen KV Oostende’

De Bock - Refaelov - Diaby - Vormer - Simons (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge kan zaterdag een plaatsje opschuiven in het klassement. Om 18u speelt het dan immers op Jan Breydel de topper tegen KV Oostende. De kustploeg is voorlopig tweede in het klassement met één punt meer dan Club, dat met AA Gent en Charleroi de derde plaats deelt.

Winnen is dus de boodschap, en de voortekenen zijn alvast gunstig. Zo weet Het Laatste Nieuws dat Timmy Simons vanaf vrijdag weer voluit met de groep traint. Onze captain moest de matchen tegen KV Mechelen en Eupen missen door een teenblessure, opgelopen in de Champions League tegen Leicester na een trap van Jamie Vardy.

Als Simons de training zonder problemen kan afwerken, lijkt hij gewoon te zullen spelen tegen KVO. Daarnaast is er ook over Felipe Gedoz nog goed nieuws. De Braziliaan miste Eupen nog door buikgriep, maar is weer genezen. Hij trainde donderdag zelfs al mee en is volgens HLN fit genoeg om de wedstrijdselectie te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws