Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee redenen waarom Izquierdo noodgedwongen naar de kant moest tegen Kortrijk

José Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

José Izquierdo was aan een goeie partij bezig tegen KV Kortrijk, maar werd na 65 minuten naar de kant gehaald door Michel Preud’homme. Boli Bolingoli kwam hem vervangen. Vervolgens liep de Colombiaan teleurgesteld richting de Blauw-Zwarte kleedkamer. 

De Brugse coach had geen andere keuze dan zijn dribbelwonder naar de kant te halen. De 24-jarige vleugelspits had immers opnieuw last aan zijn heup en is bovendien nog steeds niet helemaal verlost van de ziektekiemen die hem vorige week in Anderlecht aan de kant hielden.

“Ik vroeg Joske of het ging, maar het gaat altijd”, lacht Preud’homme in HLN. “De medische staf gaf me echter aan dat ik hem moest wisselen, zeker omdat hij aan de rust ook nog ziek is geweest. Er zijn dus én de ziekte én de blessure waar hij nog mee sukkelt, maar normaal gezien zal hij woensdag (in Eupen, nvdr) klaar zijn om te spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws