Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

Club Brugge is er afgelopen weekend in geslaagd om tot op één punt te naderen van leider Zulte Waregem. Blauw-Zwart won immers met 2-0 van KV Oostende na doelpunten van José Izquierdo en Jelle Vossen. Twee Bruggelingen zien hun sterke wedstrijd bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Dion Cools en José Izquierdo afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Die mening was ook de Brugse fans toegedaan.

Izquierdo brak nog maar eens de ban voor Club, terwijl Cools uitblonk op de linksachter. Het Brugse tweetal krijgt in de Ploeg van de Week het gezelschap van Van Langendonck (Westerlo), Jans (Waasland-Beveren), Kara (Anderlecht), Fernandes (Sint-Truiden), El Messaoudi (KV Mechelen), Terki (Lokeren), Lerager (Zulte Waregem), Bolbat (Lokeren) en Teodorczyk (Anderlecht).

Club Brugge teamscore: 7

Butelle: 6
Van Rhijn: 6
Poulain: 7
Denswil: 7
Cools: 8
Simons: 5
Vormer: 6
Vanaken: 5
Limbombe: 6
Izquierdo: 7
Vossen: 7

Invallers

Refaelov: 6
Claudemir: /

KV Oostende teamscore: 7

Ovono: 6
Marusic: 6
Milic: 6
Rozehnal: 7
Vandendriessche: 5
Jonckheere: 6
Siani: 6
Canesin: 5
Musona: 5
Berrier: 6
Dimata: 7

Invallers

El Ghanassy: 6
Pedersen: /
Cyriac: /

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws