Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers lijken aan vertrek te denken: “Mijn persoonlijke toekomst? Tja”

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

Na de wedstrijd tegen Kopenhagen zit het Europese avontuur van Club Brugge er definitief op voor dit seizoen. Doordat Blauw-Zwart ook al uit de beker ligt, rest enkel nog de competitie. In de brede kern van Michel Preud’homme lijken enkele jongens daardoor nog maar weinig speelkansen te zullen krijgen.

Twee jongens lijken de bui al te zien hangen. Zowel Brandon Mechele, tegen Kopenhagen pas voor de tweede keer dit seizoen in de basis, als Boli Bolingoli, die ook pas zijn tweede wedstrijd sinds halverwege oktober speelde, lijken in Het Nieuwsblad te zinspelen op een mogelijk vertrek in januari.

“Ik probeer nog iets te tonen en de kansen te pakken die ik krijg, en in januari zien we wel”, klinkt het bij Bolingoli. Bij Mechele lijkt het vertrouwen in toekomstige speelkansen zelfs helemaal weg. “Mijn persoonlijke toekomst? Tja”, is zijn veelzeggende repliek.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws