Twee Club-spelers lijken aan vertrek te denken: “Mijn persoonlijke toekomst? Tja”

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

Na de wedstrijd tegen Kopenhagen zit het Europese avontuur van Club Brugge er definitief op voor dit seizoen. Doordat Blauw-Zwart ook al uit de beker ligt, rest enkel nog de competitie. In de brede kern van Michel Preud’homme lijken enkele jongens daardoor nog maar weinig speelkansen te zullen krijgen.

Twee jongens lijken de bui al te zien hangen. Zowel Brandon Mechele, tegen Kopenhagen pas voor de tweede keer dit seizoen in de basis, als Boli Bolingoli, die ook pas zijn tweede wedstrijd sinds halverwege oktober speelde, lijken in Het Nieuwsblad te zinspelen op een mogelijk vertrek in januari.

“Ik probeer nog iets te tonen en de kansen te pakken die ik krijg, en in januari zien we wel”, klinkt het bij Bolingoli. Bij Mechele lijkt het vertrouwen in toekomstige speelkansen zelfs helemaal weg. “Mijn persoonlijke toekomst? Tja”, is zijn veelzeggende repliek.

Laaste nieuws

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...