Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trabzonspor kwam Brugse flankspeler scouten tegen Kopenhagen

'Trabzonspor is vastberaden om Brugse flankspeler in januari weg te plukken'

Club Brugge zat afgelopen woensdag tegen FC Kopenhagen al met zijn hoofd bij de competitiematch tegen Anderlecht en dus bracht Michel Preud’homme enkele jongens met weinig speelminuten aan de aftrap. Zo kregen Brandon Mechele, Boli Bolingoli, Felipe Gedoz, Tomás Pina, Wesley Moraes en Lior Refaelov hun kans van de Brugse coach.

Voor Gedoz was de wedstrijd tegen de Deense landskampioen een ultieme gelegenheid om zich in de kijker te spelen. De 23-jarige Braziliaan zit immers op een zijspoor bij Blauw-Zwart, aangezien hij dit seizoen nog maar 183 speelminuten sprokkelde in de competitie.

Begin september meldde Fotospor al dat Trabzonspor de Brugse flankspeler tijdens de winter graag naar Turkije zou willen halen. Afgelopen zomer was dat immers niet mogelijk omdat de Turkse subtopper geen spelers mocht aantrekken om aan de regels van de Financial Fair Play te voldoen.

Woensdag bleek alvast dat Gedoz nog altijd op de radar van Trabzonspor staat. De club kwam zowel de jonge vleugelspits als Kopenhagen-verdediger Erik Johansson bekijken in Jan Breydel. De Braziliaan heeft nog een verbintenis tot midden 2017, maar hier en daar wordt gefluisterd dat er een clausule in zijn contract staat waardoor Club de overeenkomst met één seizoen kan verlengen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws