Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Timmy Simons komt met opvallend nieuws

Timmy Simons viert met megafoon

Timmy Simons valt zélden op naast het veld, maar zijn nakende mijlpaal van maar liefst 1000 officiële wedstrijden wil het Club-icoon niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom lanceert Simons straks zijn biografie 1000, waarin de 40-jarige middenvelder terugblikt op zijn indrukwekkende loopbaan. Dat vernam BlauwZwartFans uit betrouwbare bron.

Het boek wordt in maart 2017 in de winkelrekken verwacht en kan aangeschaft worden voor €19,95. Opvallend: in feite gaat het om een ‘afscheidsboek’, maar Simons is nog niet zeker of hij na dit seizoen zijn voetbalschoenen effectief aan de haak hangt. Onderstaand alvast de korte inhoud en de (voorlopige) cover van de biografie.

“Na 19 seizoenen op het hoogste niveau blikt Simons in 1000 terug op zijn rijkgevulde carrière. Het zag er nochtans niet naar uit dat Simons met voetballen de kost zou verdienen. Op zijn 21ste speelde hij anoniem in de derde klasse en hielp hij in de zaak van zijn vader met het plaatsen van ramen en deuren.”

“Niemand die dacht dat de verdedigende middenvelder zou uitgroeien tot één van de absolute sterkhouders van het Belgische voetbal. Inclusief Simons zelf. Simons was niet de man van de flitsende dribbels, hij grossierde niet in doelpunten of assists. En toch groeide hij bij alle clubs waar hij speelde uit tot een onmisbare pion…”

Timmy Simons 1000 biografie

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws