Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sonck haalt uit naar Club-speler: “Kan iemand hem eens zeggen dat zoiets niet kan bij de profs?”

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won zondagavond met 5-1 van KV Kortrijk en dus heerste er een hoerastemming in en rond Jan Breydel. Al was er in het slot van de wedstrijd nog één klein minpuntje toen de ingevallen Lars Veldwijk de eerredder op het bord mocht schieten. Ex-spits Wesley Sonck windt geen doekjes om de desbetreffende fase…

Ludovic Butelle had graag opnieuw uitgepakt met een clean sheet, maar zag die wens luttele seconden voor affluiten uiteenspatten. De ingevallen Boli Bolingoli had boter op het hoofd bij het late tegendoelpunt.

De 21-jarige linkspoot was zo nog maar eens de zondebok bij Blauw-Zwart. Op Twitter regende het verwensingen aan het adres van de Congolese Belg. “Kan er iemand aan Bolingoli eens zeggen dat het in de jeugd wel kon en bij profs niet meer? #zomaaruwmanvoorbijlopen!”, sneert Sonck.

Bolingoli heeft al aangegeven dat hij tijdens de winter graag andere oorden zou opzoeken. Zowel een uitleenbeurt als een definitieve verkoop behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws