Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Club: Preud’homme ziet Limbombe langdurig uitvallen

Anthony Limbombe (Club Brugge - KV Mechelen)

De Brugse ziekenboeg draaide dit seizoen al heel wat overuren, maar langzaamaan leek het opnieuw de goede kant uit te gaan met de geblesseerden bij Blauw-Zwart. Lang heeft het echter niet geduurd, want nu moet Anthony Limbombe een poosje vanaf de zijlijn toekijken.

Michel Preud’homme hamerde er al el enkele weken op in zijn interviews na de wedstrijd: Limbombe is niet 100% fit. En dat blijkt nu ook, want in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen KV Kortrijk is bekend geraakt dat hij 6 weken out is.

De 22-jarige flankspeler heeft last van beginnende pubalgie en moet daardoor meer dan een maand individueel trainen. Dat melden HLN en HNB. Eerder hadden ook Tom De Sutter, Felipe Gedoz, José Izquierdo, Ruud Vormer en Lior Refaelov al last van pubalgie.

Te verwachten

“Dit was een beetje te verwachten”, sakkert Preud’homme. “We wisten al toen we Anthony kochten dat we voorzichtig met hem moesten omspringen. We moesten hem beschermen. Ik heb hem dan ook gespaard waar ik kon, maar dat was niet altijd mogelijk. Door de blessures van Izquierdo en Refaelov heeft Limbombe heel wat wedstrijden gespeeld. Te veel”, vertelt de Brugse coach aan ClubTV.

Izquierdo verscheen vandaag eveneens niet op het trainingsveld, maar geraakt wellicht fit voor zondag. Wesley Moraes en Brandon Mechele halen de match tegen KVK normaal gesproken niet. Centraal achterin heeft MPH – mede door de geelgeschorste Stefano Denswil – de keuze tussen Timmy Simons en de terugkerende Bjorn Engels. Eén van hen zal een duo vormen met Benoît Poulain.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws