Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons & Vanaken onder de indruk van ploegmaat: “Hij laat de ploeg draaien”

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

De uitstekend spelende Ruud Vormer veroverde tegen Eupen nog maar eens de Blauw-Zwarte supportersharten. “Vormer Gouden Schoen”, klonk het vanuit het goedgevulde Brugse supportersvak aan de Kehrweg. Timmy Simons en Hans Vanaken kunnen zich wel vinden in de mening van de Club-fans.

“Het zou leuk zijn als de Gouden Schoen naar Brugge zou komen”, vertelt Simons op de officiële website. “We hebben meerdere spelers in de kern die kans maken na het jaar dat we achter de rug hebben. Refaelov, Izquierdo en Ruud natuurlijk. Ruud zet zichzelf vandaag opnieuw in de kijker met twee doelpunten, maar hij speelt al het hele jaar op een constant hoog niveau. Hij speelt al zo sinds januari, met uitschieters in de Play-Offs. Naar het einde van het jaar toe valt dat natuurlijk nog wat meer op, zeker als de doelpunten dan vlot komen.”

“Hij maakt goals, hij geeft assists. Ruud is gewoon een ongelooflijk nuttige speler voor ons”, vult Vanaken aan. “Hij kan de ploeg laten draaien en is zowel verdedigend als aanvallend belangrijk. Sowieso moet er bijna iemand van Club winnen. Ruud en Izquierdo zullen ongetwijfeld heel wat punten krijgen. Ikzelf? Ik denk dat ik na de zomer iets te weinig punten zal halen”, aldus de 24-jarige middenvelder tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws