Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons strooit met lof naar meegereisde Brugse fans

Timmy Simons (Club Brugge - Anderlecht)

Timmy Simons blaast vandaag 40 kaarsjes uit en hoopte daarbij vurig om te kunnen vieren met een driepunter in het hol van de leeuw. Dat lukte echter niet, maar de Brugse kapitein kon al bij al leven met het scoreloos gelijkspel tegen Anderlecht.

“Volgens mij ontbrak het vandaag aan de laatste beslissende pass”, vertelt Simons aan Sporza Radio. “Het klopt dat de jongens die het verschil kunnen maken, niet echt in de wedstrijd zaten. Maar soms ligt dat ook aan het feit dat een match goed georganiseerd en gesloten is.”

“Onze aanvallende spelers hebben hard gewerkt voor de ploeg en dan zijn ze soms iets minder fris in de zestienmeter. Iedereen heeft zich dubbel geplooid voor het elftal en dat zien we graag.”

Na de match liep het feestvarken richting het uitvak met de meegereisde Club-fans. “Dat was een speciaal moment”, vertelt Simons. “Als je dit ziet (heel wat fans staken een truitje met de naam ‘Simons’ de lucht in), dan voel je toch dat respect. En ik moet zeggen dat me dat veel deugd doet”, besluit de geëmotioneerde aanvoerder van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws