Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons kiest voor opvallend moment als hoogtepunt van zijn carrière: “Dan word je wel even stil”

Timmy Simons met Club-sjaal

De teller van Timmy Simons staat op bijna 1.000 officiële wedstrijden en tóch speelde het mooiste moment uit de carrière van het Club-icoon zich naast het veld af. Dat vertelde de kapitein van Blauw-Zwart woensdagavond in Van Gils & gasten.

“Het heeft natuurlijk wel met het voetbal te maken”, steekt Simons van wal. “Vorig seizoen konden we in eigen huis kampioen spelen tegen Anderlecht. En als je dan anderhalf uur voor de match onze uitgelaten fans ziet, dan konden we die wedstrijd gewoon niét verliezen.”

“Ik denk dat de beelden (zie onderaan) voor zich spreken. Als je dan op die bus zit, word je wel even stil. Daar zijn geen woorden voor, ik kreeg écht kippenvel. Zelfs als ik die beelden nu nog terugzie, is dat nog net hetzelfde. En dan spreek ik nog niet over het feit dat we de wedstrijd wonnen en dat we na 11 jaar wachten kampioen werden. On-ge-looflijk!”, besluit Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws