Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Shopt Club Brugge opnieuw bij ex-ploeg Butelle?

Ludovic Butelle (Club Brugge - Genk)

Ludovic Butelle streek in januari neer in Jan Breydel. De 33-jarige Fransman toonde zich een betrouwbaar sluitstuk en had zo een belangrijk aandeel in de veertiende landstitel van Club Brugge. Blauw-Zwart plukte de goalie weg bij SCO Angers en informeert nu ook naar één van de spitsen van de Franse club.

Volgens L’Equipe heeft de Belgische landskampioen zijn oog laten vallen op Karl Toko Ekambi, een 24-jarige aanvaller van Kameroense afkomst. Dit seizoen heeft hij in 16 wedstrijden 2 goals en 3 assists op zijn naam staan voor SCO Angers.

De Ligue 1-middenmoter nam Ekambi afgelopen zomer voor 1 miljoen euro over van FC Sochaux. In 2014/2015 scoorde de jonge spits 14 keer voor de Franse tweedeklasser, in 2015/2016 verzamelde hij 11 doelpunten.

Als Club Ekambi effectief zou binnenhalen, moet het wachten tot begin februari vooraleer hij de oversteek naar Jan Breydel kan maken. Bondscoach Hugo Broos zal immers beroep doen op de Kameroener tijdens de Afrika Cup.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws