Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov over revanchegevoelens: “Lieten ons hoofd niet gek maken”

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

Met Club Brugge – Oostende stond er een duel tussen de beste verdediging en aanval op het programma. De schuchtere aanvalsgolven van de Kustboys werden echter goed opgevangen door de defensie van Blauw-Zwart. En Club kan ook op offensief vlak uitpakken met een knappe statistiek. Het wist namelijk voor het 50ste competitieduel op rij te scoren in eigen huis.

Lior Refaelov is nog niet klaar voor een hele wedstrijd, maar zaterdagavond mocht hij opnieuw 20 minuten opdraven van Michel Preud’homme. “Het belangrijkste was om na de verloren bekerwedstrijd deze match goed aan te pakken. We weten dat Oostende goed in blok kan spelen en hier dus op de counter zou speculeren”, klinkt het op de officiële website.

“We elimineerden de sterke punten van Oostende en hielden de wedstrijd goed onder controle. Oostende kreeg daardoor niet veel mogelijkheden. We kwamen op voorsprong dankzij Izquierdo, die op het uur een knappe treffer scoorde.”

“We zetten een goede prestatie neer die de drie punten opleverde. In de heenwedstrijd op Oostende verloren we in de laatste minuut. Deze week sprak men over revanche nemen, maar wij als spelers lieten ons hoofd niet gek maken. We hielden gewoon de focus en gingen goed met de druk om”, besluit de Israëliër.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws