Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov klapt uit de biecht: “Daar heb ik spijt van”

Lior Refaelov warmt op (Club Brugge - KV Mechelen)

Sinds zijn komst naar Jan Breydel is Lior Refaelov uitgegroeid tot een écht Club-icoon. Het voorbije anderhalf jaar werd de Israëliër echter geteisterd door allerlei blessures. Nu de 30-jarige middenvelder weer aan de beterhand is, komt hij terug op die moeilijke periode.

“Natuurlijk heb ik spijt dat ik de operatie niet vroeger liet uitvoeren”, steekt Rafa van wal in HLN. “Ik had veel tijd gewonnen als ik die op het einde van vorig seizoen had laten doen, maar achteraf is het altijd gemakkelijk praten. Ik kijk liever vooruit. Ik heb gedroomd van het moment dat ik nog eens pijnvrij tegen een bal zou kunnen trappen. En dat moment is eindelijk zover.”

Toch pikt het nog altijd dat hij heel wat aan zich voorbij moest laten gaan. “Ik heb veel gemist”, sakkert Refalov. “Alle topmatchen in de competitie, waarbij we Standard, Anderlecht, Gent en Genk dan nog eens in ons eigen stadion mochten ontvangen. Het bekeravontuur. En natuurlijk ook de Champions League.”

“Ik heb zes jaar moeten wachten om nog eens Champions League te spelen, waarvan ik vijf jaar met Club Brugge heb gestreden. Vijf jaar! En net als dan het moment daar is, ben ik er niet bij. Dat doet pijn. Dan moeten we er maar alles aan doen om dit jaar opnieuw kampioen te worden, zodat ik volgend seizoen Champions League kan spelen. Dát is nu mijn doel. En hopelijk overkomt mij dan niet weer iets.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws