Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Vragen om tweede kerstdag op verplaatsing te spelen”

Michel Preud'homme Club TV interview

Jan Breydel hield zijn adem in, maar Club Brugge pakte maandagavond alsnog de drie punten tegen Moeskroen. Toch dacht zélfs Michel Preud’homme door de vroege en onverwachte 0-1 van Nkaka even aan een doemscenario…

Een nederlaag tegen Mircea Rednic en zijn manschappen stond niet in het scenario van Blauw-Zwart. Getuige daarvan de grote vuurwerkshow achteraf. Met een 0-1 ruststand en ei zo na de 0-2 net na de pauze deed de match echter terugdenken aan de 1-2 nederlaag in 2013 tegen Waasland-Beveren.

“Daar heb ik even aan gedacht ja”, bekent Preud’homme in HLN. “In de voorbereiding op deze match heb ik gezegd dat we absoluut de begrafenisstemming van toen moesten vermijden. Ik zal vanaf nu vragen om tweede kerstdag op verplaatsing te spelen. Want op Lierse werd het 0-6 en vorig jaar op Kortrijk 1-4. Gelukkig hebben we nu wel gewonnen.”

En dus duikt Club de winterstop in als leider. “Wat betreft de competitie sluiten we het jaar af met een heel goed gevoel, ondanks al de problemen die we gekend hebben qua blessures. We hebben drie punten meer dan vorig jaar en hebben dus een bonus gecreëerd ten opzichte van de andere ploegen. Dat was ook nodig, want de volgende 9 wedstrijden zullen heel zwaar zijn”, besluit Preud’homme op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws