Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme recupereert sterkhouder tegen Kustboys

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

Zaterdag om 18u speelt Club Brugge op Jan Breydel opnieuw een topper, want dan komt KV Oostende op bezoek. De kustploeg staat in het klassement een plaatsje boven Blauw-Zwart en telt één punt meer. Bij winst kan Club dus over de streekgenoot springen.

En zoals verwacht is er goed nieuws voor Michel Preud’homme, want hij kan tegen Oostende opnieuw op Timmy Simons rekenen. De captain maakt zijn rentree nadat hij de wedstrijden tegen KV Mechelen en AS Eupen miste door een teenblessure.

Felipe Gedoz is hersteld van zijn buikgriep en keert eveneens terug in de selectie. Bjorn Engels (schouder) en Abdoulay Diaby (lies) zijn zo de enige Bruggelingen die nog in de ziekenboeg vertoeven. Over onze centrale verdediger is er echter uitstekend nieuws.

Verder valt er nog één naam op in de 22-koppige wedstrijdselectie. De 18-jarige linksachter Ahmed Touba, die tegen AA Gent en Charleroi al eens op de bank zat, komt opnieuw bij de kern.

Selectie Club Brugge – KV Oostende

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock, Bolingoli en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Refaelov, Storm, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws