Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme blijft optimistisch: “Daar kan ik toch tevreden over zijn”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Ook de zesde groepswedstrijd in de Champions League werd een lijdensweg voor Club Brugge. Na de 0-2-nederlaag tegen Kopenhagen en de bijhorende nul op achttien was de verslagenheid dan ook bijzonder groot. Michel Preud’homme probeert om toch nog een beetje optimistisch te blijven.

“Of ik over iets tevreden kan zijn? Dat we tegen zo’n georganiseerde ploeg toch soms iets konden creëren. We hadden in deze groepsfase de pech om tegen twee fysiek heel sterke ploegen te spelen. Zo’n teams kennen we in België niet”, vertelt de trainer in Het Nieuwsblad.

Preud’homme gelooft ook dat Club zich zondag op Anderlecht kan herpakken. “Na een Europese match doen we het normaal altijd goed. Maar in het voetbal zul je altijd kritiek krijgen als je niet wint. We hebben drie jaar alles gewonnen wat op ons niveau mogelijk was. Nu moeten we realistisch zijn en zeggen dat dit te hoog gegrepen was.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws