Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Club-fans in groten getale richting Eupen

Club-fans 1891 blauwe vlagjes (Club Brugge - Genk)

De afstand tussen het Jan Breydelstadion en de Kehrweg bedraagt een slordige 230 kilometer. Een midweekmatch om 20.30 uur is dan ook allesbehalve ideaal voor de doorsnee supporter. Maar een hele hoop Club-fans laten de moeilijke omstandigheden niet aan hun hart komen.

Zo mogen Michel Preud’homme en zijn manschappen vanavond maar liefst 1.200 Club-supporters verwachten voor de uitmatch tegen Eupen. Ter vergelijking: vorige week dinsdag in de bekermatch tegen Kortrijk (4-0) speelden de Panda’s voor in totaal 2.370 fans. Ongeveer een derde van de Kehrweg zal straks dus Blauw-Zwart kleuren. Bovendien zullen de Brugse fans die meereizen ongetwijfeld in staat zijn om het thuispubliek vocaal te overstemmen.

Met hun steun hoopt Club als eerste topclub met de drie punten aan de haal te gaan in Eupen. Eerder slaagden Anderlecht (2-2), KV Oostende (2-1) en Gent (3-2) alvast niet in hun opzet. In het kader van de Warmste Wedstrijden neemt Club de kosten van én de toegangskaarten én de busreis voor zijn rekening. Een mooi gebaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws