Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Gedoz trekt naar Braziliaanse eersteklasser

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

Felipe Gedoz is niet langer een speler van Club Brugge. Niemand die twijfelde aan de voetbalcapaciteiten van de 23-jarige flankaanvaller, maar zijn levensstijl liet te wensen over. Bovendien kon hij niet goed aarden in België en dus trekt hij terug naar zijn thuisland.

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans trekt Gedoz naar Atlético Paranaense, de ploeg waar ook Anderlecht-huurling Rafael Galhardo vertoeft.

Michel Preud’homme gaf het Braziliaanse woelwater lang het voordeel van de twijfel, maar onlangs werd het ook hem te veel. De Brugse coach stuurde Gedoz weg tijdens een trainingsessie en zal hem nooit meer te hoeven verwelkomen.

Gedoz krijgt rugnummer 10 bij Atlético Paranaense en tekent er een driejarig contract. In 2014 streek de winger in Jan Breydel neer. Club betaalde toen 1,5 miljoen euro aan het Uruguayaanse Defensor Sporting en zou die som grotendeels gerecupereerd hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws