Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met 2 transfers in één klap

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft maandagavond het jaar afgesloten met een 2-1 overwinning tegen Moeskroen en kan dus genieten van een weekje welverdiende vakantie alvorens op stage te trekken. Vincent Mannaert & co zijn met de wintermercato in zicht echter volop bezig met allerlei in- en uitgaande transfersdossiers. Zo heeft de landskampioen zich alvast versterkt met twee spelers.

Het officiële Twitter-account van Deportivo Cali meldt dat Club zowel Helibelton Palacios (85% van de rechten) als German Mera (90% van de rechten) zal overnemen van de Colombiaanse eersteklasser. In 2015 werden beide spelers – op wie een contract van 3 jaar ligt te wachten – kampioen met het huidige nummer 2 in Colombia.

Palacios is een 23-jarige rechtsachter die in januari naar Jan Breydel komt. Hij is al enkele seizoenen een vaste waarde bij Deportivo Cali en moet de concurrentie aangaan met Ricardo van Rhijn en Dion Cools. Al wordt Cools de laatste maanden meer en meer gezien als concurrent voor Laurens De Bock, omdat hij het erg goed doet op de linksback.

Mera trekt eveneens naar Blauw-Zwart, maar wel pas ná het einde van het huidige seizoen. De 26-jarige linksvoetige centrale verdediger is eveneens titularis bij Deportivo Cali en heeft net als Palacios de Colombiaanse nationaliteit.

Mogelijk speelt Club met het aantrekken van Mera alvast in op een eventueel vertrek in de komende transferperiodes van Bjorn Engels of Stefano Denswil. Beide centrale verdedigers zijn gegeerd wild op de transfermarkt en hebben eerder al aangegeven dat ze op termijn een stap hogerop willen.

Maak kennis met Helibelton Palacios

Maak kennis met German Mera

Club Brugge versterkt zich met Palacios en Mera van Deportivo Cali

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws