Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge grijpt in extremis naast eerste wintertransfer

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is vastberaden om zich tijdens de wintermercato te versterken, maar hoeft niet langer te hopen op de komst van Sead Haksabanovic. Naar verluidt werd er in onderling overleg beslist dat het supertalent op dit moment nog niet klaar is voor een overgang naar Jan Breydel.

Wanneer een speler zijn medische en fysieke testen aflegt, gebeurt het zelden dat de transfer alsnog afspringt. Bij Haksabanovic was dit echter het geval. Al had dat volgens Vincent Mannaert helemaal niets te maken met de testen.

De 17-jarige aanvallende middenvelder heeft intussen zijn handtekening geplaatst onder een nieuw contract voor drie seizoenen bij Halmstads BK. Dat meldt de officiële website van de Zweedse club.

“We waren lange tijd in gesprek met Club Brugge. De verstandhouding met hen was zeer goed, net als met de familie Haksabanovic. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor Sead’s ontwikkeling beter is dat hij nog even bij Halmstads blijft”, vertelt voorzitter Tony Karlsson, die de deur voor een toekomstige transfer wel op een kier laat. “Als er zich een opportuniteit voordoet, gaan we hem zeker niks in de weg leggen”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws