Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na Pereira wil ook ex-speler uitkomen voor getroffen Chapecoense

Na Pereira wil ook ex-speler uitkomen voor getroffen Chapecoense

Leandro Pereira droeg in 2014 het shirt van Chapecoense en scoorde tien keer voor de Braziliaanse eersteklasser. De huurling van Club Brugge was dan ook erg aangedaan door de vliegtuigcrash waarbij 19 spelers van zijn ex-ploeg het leven lieten. Pereira zou zijn voormalige club dan ook graag helpen door voor hen te gaan voetballen. En hij is niet de enige.

Zo heeft ook Eidur Gudjohnsen zich intussen aangeboden bij Chapecoense. “Uit respect zou ik graag voor Chapecoense willen spelen als ze een plek voor me hebben. Al is het maar om weer met Ronaldinho samen te spelen”, stuurt de ex-speler van Blauw-Zwart via Twitter de wereld in.

De 38-jarige aanvaller speelt momenteel voor het Indiase Pune City FC en maakte afgelopen zomer nog deel uit van de IJslandse selectie die verrassend de kwartfinale bereikte op het EK in Frankrijk. Eerder lieten ook Ronaldinho en Riquelme naar verluidt al weten dat ze bereid zijn om hun voetbalschoenen opnieuw aan te trekken om Chape te helpen.

Een resem Braziliaanse eersteklassers zijn overigens overeengekomen om spelers van een degelijk niveau gratis aan Chapecoense uit te lenen. De club is de komende 3 jaar ook vrijgesteld van degradatie. Tot slot zijn er geruchten dan topclub PSG en Cristiano Ronaldo heel wat miljoenen willen doneren aan de getroffen ploeg.

Leandro Pereira wil voor Chapecoense gaan voetballen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws