Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH ziet na Diaby opnieuw één van zijn aanvallers uitvallen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Heel even vertoefde er met Abdoulay Diaby slechts één speler in de Brugse ziekenboeg, maar intussen heeft de Franse Malinees opnieuw gezelschap gekregen. Bjorn Engels en Laurens De Bock – die intussen aan de beterhand zijn – zien hun plaatsje in de lappenmand ingenomen worden door Anthony Limbombe en Wesley Moraes.

Limbombe sukkelt al een tijdje met kleine pijntjes en is niet 100% fit. De jonge flankspeler bleef woensdag dan ook uit voorzorg binnen. Wesley heeft zich daarentegen geblesseerd in het beloftenduel van afgelopen maandag tegen Standard. Het is niet zeker of hij zondag in actie kan komen tegen KV Kortrijk.

Verder was er ook geen spoor van Felipe Gedoz op het trainingsveld. Voor de Braziliaanse vleugelspits, die ook al ontbrak in de selectie tegen Anderlecht, lijkt het einde verhaal bij Blauw-Zwart. Volgens HLN moet ook De Bock de match tegen De Kerels aan zich laten voorbijgaan. Onze linksachter kon de groepstrainingen immers nog niet hervatten.

Tot slot ook goed nieuws. Zo is José Izquierdo helemaal genezen en wordt de pijlsnelle Colombiaan zondag opnieuw in de basis verwacht. Verder is het afwachten of Engels dit weekend de plaats kan innemen van de geelgeschorste Stefano Denswil. Als blijkt dat hij niet fit genoeg is, zal die eer wellicht aan Brandon Mechele te beurt vallen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws