Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH ziet 2 Club-spelers als favoriet voor de Gouden Schoen

Michel Preud'homme happy (Club Brugge - Anderlecht)

“Vormer Gouden Schoen, Vormer Gouden Schoen”, weerklonk woensdagavond vanuit het goedgevulde Brugse supportersvak aan de Kehrweg. De supporters waren immers nog maar eens onder de indruk van de 28-jarige middenvelder, die twee knappe doelpunten voor zijn rekening nam.

Door de 1-4 overwinning tegen Eupen is Club nu tien wedstrijden op rij ongeslagen in de Jupiler Pro League. Als Blauw-Zwart maandag ook wint van Moeskroen, heeft het zelfs drie punten meer dan vorig jaar op hetzelfde moment.

“We hebben een bepaald doel voor ogen, maar dat is pas op het einde van de reguliere competitie”, vertelt Preud’homme op de officiële website. “Als we maandag winnen, hebben we inderdaad drie punten extra, maar dat is ook nodig.”

Een verdiende winnaar

“Na Nieuwjaar volgen er immers nog enkele moeilijke verplaatsingen. Op zich kun je het scenario vergelijken met dat van vorig jaar. Een stroeve start, mede door de vele geblesseerden en daarna beter. Of het jammer is dat de winterstop er nu aan komt? Het is vooral jammer dat we nu niet in de Champions League spelen.”

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dus komt ook de Gouden Schoen verkiezing dichterbij. “Ik hoorde onze massaal meegereisde fans ‘Vormer Gouden Schoen‘ zingen. Hij zou in elk geval een verdiende winnaar zijn, net zoals José Izquierdo. Ik moet nog eens nadenken wie ik bovenaan ga zetten als ik mijn stemformulier krijg”, besluit MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws