Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH trekt met 5 afwezigen naar de Kehrweg

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Woensdagavond wil Club Brugge revanche nemen voor de bekeruitschakeling van eind november tegen Eupen. Toen haalde Blauw-Zwart een 2-0 achterstand via Hans Vanaken en Jelle Vossen op, maar verloor het in de slotseconde alsnog met 3-2 door een doelpunt van ex-speler Siebe Blondelle. 

Michel Preud’homme kan aan de Kehrweg niet rekenen op langdurig geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en Anthony Limbombe (pubalgie). Het drietal zal in 2016 niet meer in actie komen.

Voorts ligt ook Brandon Mechele nog in de lappenmand. Hij blesseerde zich vorige week maandag in de beloftenwedstrijd tegen Standard. Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Er wordt niet langer gerekend op de Braziliaan, die op een transfer aast. In totaal zitten we dus met 5 afwezigen.

Wesley Moraes en Stefano Denswil keren ten opzichte van de thuismatch tegen KV Kortrijk terug in de selectie. Centraal achterin heeft Preud’homme de keuze tussen Poulain, Denswil en Engels. Onderstaand de volledige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verderdigers: Van Rhijn, Cools, Engels, Poulain, Denswil, Touba en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Storm, Vossen, Wesley en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws