Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH spreekt klare taal: “Heeft niets met streng zijn te maken”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

In het derde seizoen van Michel Preud’homme bij Club Brugge zal Blauw-Zwart zowel Europees als in de Beker van België geen rol van betekenis spelen. De Brugse coach weet dan ook wat zijn manschappen te doen staat in de competitie.

“Onze rekensom is makkelijk”, steekt Preud’homme van wal. “We hebben geen krediet meer over. Club moet er nu alles aan doen om in de kortste keren opnieuw krediet op te bouwen”, klinkt het op de officiële website.

“Het is de eerste keer in drie seizoenen dat we begin december maar één streefdoel meer hebben. We bereikten twee jaar geleden in Europa de kwartfinales, we wonnen de bekerfinale en werden tweede in de competitie. Afgelopen seizoen speelden we de bekerfinale en werden we kampioen. Het verschil is groot. Er moet daar nu dringend iets tegenover staan. Het is een vaststelling. De resultaten moeten nu volgen en dit heeft niets met streng zijn te maken.”

Zaterdag verwacht Preud’homme gemotiveerde Kustboys in Jan Breydel. “Dat is logisch. KV Oostende rijgt de goede resultaten aan elkaar. Genk met zware winstcijfers opzijzetten (6-0, nvdr) en je kwalificeren voor de Croky Cup (3-4 tegen Tubeke, nvdr) zorgt voor een boost.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws