Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH onder de indruk van Blauw-Zwarte supporterslegioen: “Geweldig om te zien”

Michel Preud'homme duim omhoog

Michel Preud’homme en zijn spelers kregen op verplaatsing bij Eupen het gezelschap van maar liefst 1.200 supporters. En dat op een woensdagavond, om 20.30 uur. Het goedgevulde uitvak maakte er zowaar een vocale thuismatch van aan de Kehrweg en zag zijn ploeg met 1-4 winnen.

“Ik denk dat we onze fans een mooi kerstcadeau hebben gegeven”, vertelt Preud’homme. “Anderzijds hebben zij ons ook een mooi cadeau gegeven, hé. Nadat we in de beker verloren, dachten we dat we wel wat extra steun konden gebruiken bij een nieuwe verplaatsing naar Eupen.” En dus nam Club de kosten van én de toegangskaarten én het vervoer op zich.

“Het deed me een beetje denken aan onze wedstrijd op het veld van KV Kortrijk, twee jaar geleden in de beker. Ook toen waren de fans massaal aanwezig, en daar bekerden we verder. Uiteindelijk wonnen we zelfs de beker.”

“Ook nu in Eupen was het geweldig om al onze supporters daar te zien staan. Het was een énorme steun. Dat ze Vormer Gouden Schoen zongen? Hij zou in elk geval een verdiende winnaar zijn, net zoals José Izquierdo. Ik moet nog eens nadenken wie ik bovenaan ga zetten als ik mijn stemformulier krijg”, besluit MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws