Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH mist 5 manschappen tegen Moeskroen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge wil 2016 afsluiten met een driepunter om zo met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Het Moeskroen van Mircea Rednic moet daarbij het kind van de rekening worden. Voor Les Hurlus belooft de verplaatsing naar Jan Breydel, al een heel jaar een oninneembare vestiging, geen cadeau te worden. Moeskroen pakte in zijn laatste acht matchen slechts 1 op 24 en hun laatste zege in de Jupiler Pro League dateert al van 1 oktober. 

Michel Preud’homme kan in de laatste wedstrijd van het jaar geen beroep doen op geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en Anthony Limbombe (pubalgie). Het drietal zal op winterstage verder werken aan hun terugkeer.

Voorts ligt ook Brandon Mechele nog in de lappenmand. Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Er wordt niet langer gerekend op de Braziliaan, die op een transfer naar zijn thuisland aast. In totaal zijn er dus 5 afwezigen, waardoor beloften Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe deel uitmaken van onderstaande selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Engels, Poulain, Denswil, Cools en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Storm, Vlietinck, Vossen, Wesley, Izquierdo en Osei-Berkoe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws