Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH legt de vinger op de wonde: “Twee halve spelers en zonder Izquierdo”

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Anderlecht en Club Brugge hebben elkaar op een 0-0 gelijkspel gehouden. In een kansarme topper hielden de Blauw-Zwarte en Paars-Witte defensie het slot op de deur. Michel Preud’homme analyseert.

“Het was een heel tactische wedstrijd”, steekt de Brugse coach van wal. “Beide ploegen stonden verdedigend goed. In offensief opzicht was het niet goed bij ons. We zaten met een halve Limbombe, een halve Refaelov… En dan was het spijtig dat we Izquierdo misten (ziek, nvdr) om het verschil te maken, want er lag geregeld wel ruimte.”

“Voor de rest ben ik wel tevreden over onze organisatie”, gaat MPH verder. “Met momenten hebben we goed druk kunnen zetten, zodat Anderlecht niet goed kon opbouwen. Misschien hadden we wat meer aansluiting nodig van onze backs.”

“Of Anderlecht een stap voorwaarts heeft gezet ten opzichte van de heenmatch? Jaja, wij zijn slecht aan het worden. Iedereen weet het en iedereen zegt het elke week”, sneert Preud’homme richting de pers.

“We hebben onze verantwoordelijkheid genomen en geprobeerd, maar zonder topfitte spelers misten we kwaliteit om voorin het verschil te maken. Eén punt is oké, maar we hadden op meer gehoopt”, besluit MPH tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws