Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH kan opnieuw rekenen op Engels, maar mist 7 andere spelers tegen Kortrijk

Bjorn Engels knipoog

Zondagavond om 18u is het Jan Breydelstadion het decor voor de thuismatch tegen KV Kortrijk. Blauw-Zwart wil graag de drie punten thuishouden om zo mogelijk de eerste plaats in te palmen. Leider Zulte Waregem staat immers voor een laste verplaatsing naar KV Oostende.

Michel Preud’homme kan in de West-Vlaamse derby geen beroep doen op langdurig geblesseerden Abdoulay Diaby (lies), Laurens De Bock (knie) en Anthony Limbombe (pubalgie). Het drietal zal in 2016 niet meer in actie komen.

Voorts liggen ook Wesley Moraes en Brandon Mechele in de Blauw-Zwarte lappenmand. Beide spelers blesseerden zich maandag in de beloftenwedstrijd tegen Standard. Voor Felipe Gedoz is het einde verhaal bij Club. Hij werd onlangs door MPH weggestuurd vanop training. Stefano Denswil is dan weer geelgeschorst. In totaal zitten we dus aan 7 afwezigen.

Bjorn Engels zit na drie maanden blessureleed opnieuw in de selectie en vormt mogelijk het centrale duo achterin met Benoît Poulain. Al is het ook mogelijk dat Timmy Simons een rijtje achteruitschuift.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Engels, Poulain, Touba en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer, Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Storm, Vlietinck, Vossen, Izquierdo en Osei-Berkoe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws