Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH heeft duidelijke kerstwens bij Club Brugge

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge telt momenteel één punt achterstand op leider Zulte Waregem. Als het echter van Michel Preud’homme afhangt, stoot Blauw-Zwart Essevee nog voor het einde van het jaar van zijn troon. 

“Het is onze doelstelling om het jaar af te sluiten als leider”, vertelt de Brugse coach aan Het Nieuwsblad. “We hebben nog twee thuiswedstrijden (KV Kortrijk en Moeskroen, nvdr) en één moeilijke verplaatsing (KAS Eupen, nvdr). We hebben alleen nog maar het kampioenschap om voor te spelen en willen zoveel mogelijk punten halen. Die eerste plaats pakken lijkt mij een mooie doelstelling.”

Francky Dury en zijn manschappen hebben met een verplaatsing naar KV Oostende en thuismatchen tegen KRC Genk en KV Mechelen een beduidend moeilijker programma. “Als ze toch 9 op 9 pakken, blijven zij sowieso eerste. Wij moeten er vooral voor zorgen dat we zondag tegen Kortrijk geen punten laten liggen. Kortrijk heeft niets te verliezen en zal vrank en vrij komen voetballen. We mogen ze ons niet van de wijs laten brengen”, besluit MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws