Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele beleeft rampzalige avond: “Ik kon wel door de grond zakken”

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

Omdat er tegen Kopenhagen toch niets meer op het spel stond en zondag de topper op Anderlecht wenkt, gunde Michel Preud’homme enkele sterkhouders rust en kregen een aantal bankzitters hun kans. Brandon Mechele kwam zo voor de tweede keer dit seizoen in actie, maar hij beleefde een nachtmerrie.

Het Brugse jeugdproduct zorgde met een owngoal voor het openingsdoelpunt en zag er ook bij de 0-2 niet goed uit. “In aanloop naar de match was er nog gehamerd op het feit dat we alert moesten zijn bij stilstaande fases. En dan kregen we toch nog een doelpunt binnen na een hoekschop. Echt zonde”, reageert hij ontgoocheld bij Voetbalkrant.

“Ik kreeg de bal plots tegen me aan en kon niet meer reageren. Na dat eigen doelpunt kon ik wel door de grond zakken van schaamte. Bij het tweede doelpunt ga ik in de fout. Ik moet me niet wegsteken, hé. Iedereen heeft het gezien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws