Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Coucke feliciteert Club Brugge

Marc Coucke (KV Oostende)

KV Oostende had al 8 wedstrijden op een rij niet meer verloren, maar in Jan Breydel gingen de Kustboys dan toch nog eens onderuit. In een spannende topper trok Club Brugge met 2-0 aan het langste eind via doelpunten van José Izquierdo en Jelle Vossen.

Oostende-trainer Yves Vanderhaeghe kon zich al bij al wel vinden in de zege van de thuisploeg. “Ik kan er wel mee leven, ja. Al waren de betere ruimtes en kansen misschien wel voor ons. Buiten die kans van Cools op een corner, heeft Club eigenlijk weinig gecreëerd. En eigenlijk zochten ze heel de match naar een opening.”

José Izquierdo slaagde er in de tweede helft in om die opening te vinden en de score te openen. “Daar worden we gepakt op een automatisme van Club. Al denk ik dat die bal van Izquierdo niet binnengaat als onze verdediger hem niet meer raakt. Dan had Ovono die gewoon gepakt en was er niks aan de hand. Misschien konden we Club dan zelfs nog pijn doen.”

Oostende had na 90 minuten wel maar twee ballen tussen de palen van Butelle afgeleverd. “Toch zijn we fier op onze prestatie. Er zat misschien een 1-1 in, maar om zo’n resultaat te halen op Club Brugge moet alles meezitten”, besluit Vanderhaeghe tegenover PlaySports.

Ook Marc Coucke was een fiere voorzitter na afloop: “Eindstand 2-0. Evenwichtige topper wordt beslist door mooie goal van Izquierdo. Proficiat Club Brugge en fier op ons weireldploegsje!”, klinkt het op Twitter. En die felicitatie viel in de smaak bij de Brugse fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws