Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert schept duidelijkheid over Horvath en Haksabanovic: “Daar is helemaal niets van aan”

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Club Brugge is vastberaden om zich tijdens de wintermercato te versterken. Twee namen kwamen daarbij al veelvuldig ter sprake: Molde-doelman Ethan Horvath en Halmstads BK-middenvelder Sead Haksabanovic. Vincent Mannaert geeft een woordje uitleg.

De kans is groot dat Blauw-Zwart zich komende maanden met een sluitstuk zal versterken. “Er is interesse voor Sébastien Bruzzese (van onder meer STVV, nvdr) en we moeten dus voorbereid zijn. Horvath is een talentvolle doelman met 2 jaar ervaring als titularis bij Molde. Hij heeft een interessant profiel”, aldus onze algemeen manager op de officiële website.

En wat dan met Jens Teunckens? “Hij doet het uitstekend bij de U21, maar heeft nog geen ervaring op het hoogste niveau. We willen hem alle tijd geven om geleidelijk aan te evolueren. Er was behoorlijk wat kritiek op Ludovic Butelle, maar sinds zijn komst is hij de minst gepasseerde doelman van de JPL. Een pluim voor heel de defensie, maar zeker ook voor hem. Uiteindelijk blijft het de voornaamste taak van een doelman dat hij zo weinig mogelijk goals binnen krijgt. En daar slaagt Ludo met verve in.”

Het Nieuwsblad pakte donderdag uit met het nieuws dat de medische en fysieke testen van Sead Haksabanovic serieus tegenvielen, maar de Brugse CEO tackelt dat gerucht. “Haksabanovic is een toptalent dat uitblonk in de Zweedse tweede afdeling en promoveerde met Halmstad. Er is overigens helemaal niets van aan dat die jongen slechte fysieke testen zou hebben afgelegd zoals in de media verscheen. Integendeel, hij heeft een grote motor en veel potentieel. We volgen hem verder van nabij op.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws