Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert bevestigt: “Zij gaven alle 3 aan open te staan voor een vertrek”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Nu Club Brugge enkel nog op competitieniveau actief is, heeft het na Nieuwjaar heel wat minder wedstrijden dan tijdens de voorbije seizoenen. En dat heeft ook gevolgen voor jongens met minder speelminuten achter hun naam. Zéker als er nog versterking komt.

Zoals je eerder al op BlauwZwartFans kon lezen, is de kans groot dat Felipe Gedoz, Boli Bolingoli en Nikola Storm tijdens de wintermercato andere oorden zullen opzoeken.

“Alle drie gaven ze aan open te staan voor een vertrek. Of ze effectief elders aan de slag gaan, hangt af van de interesse”, vertelt Mannaert op de officiële website. “We bekijken in overleg wat de opties zijn. Alle drie hebben ze voldoende kwaliteiten om elders een meerwaarde te betekenen.”

“Voor Nikola en Boli zijn Verstraete, Capon en Jonckheere mooie voorbeelden. Felipe wil andere lucht. Hij blijft een speler met heel veel kwaliteiten en er is concrete interesse vanuit Brazilië en Turkije”, besluit de Brugse CEO. Zo is onder meer Trabzonspor geïnteresseerd in de Braziliaanse flankspeler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws