Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Louwagie laat zich uit over Gentse interesse in Mathew Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan lijkt bij Valencia definitief de strijd met eerste keeper Diego Alves en tweede doelman Jaume Domènech verloren te hebben. De ex-goalie van Club Brugge haalt zo tegenwoordig zelfs het wedstrijdblad niet. De kans is dan ook groot dat de 24-jarige Australiër tijdens de winter andere oorden opzoekt.

“Als ik de gewenste speeltijd die ik vooropgesteld heb niet krijg, dan lijkt het mij logisch dat ik in de huidige situatie mijn opties bekijk”, vertelde Ryan onlangs in gesprek met FOXSports. Club rook zijn kans en polste naar de voorwaarden, maar het ambitieuze sluitstuk zou niet bereid zijn om veel in te leveren op zijn riante loon in Spanje.

Dat mocht ook AA Gent aan den lijve ondervinden. “We hebben over Ryan gepraat”, bekent Gent-manager Michel Louwagie aan HLN. “Maar zo gemakkelijk is het niet hoor. Hij verdient 2 miljoen euro per jaar en er is interesse uit Frankrijk (Lyon en Olympique Marseille, nvdr) en Spanje (Osasuna, nvdr).”

Gent is net als Club vastberaden om in de winter een nieuwe doelman aan te trekken. Club lijkt resoluut voor Ethan Horvath te gaan, terwijl de Buffalo’s onder meer Lovre Kalinic van Hajduk Split in het vizier hebben. “Er zijn veel doelmannen kandidaat om naar Gent te komen. We hebben drie, vier pistes”, besluit Louwagie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws