Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Louwagie heeft opvallende lof voor Club-speler

BZF exclusief Louwagie trok na match met harde woorden richting kleedkamer Boucaut

De laatste jaren is de rivaliteit tussen Club Brugge en AA Gent alleen maar toegenomen, zeker nadat de Buffalo’s zich de voorbije seizoenen opwerkten tot een titelkandidaat. Michel Louwagie moet wel erkennen dat Club zijn Gent op één vlak wel afgetroefd heeft.

AA Gent wist al enkele jaren weinig tot geen geslaagde transfers meer te doen. Club Brugge was volgens de manager dan weer de laatste Belgische club die erin slaagde om een toptalent naar ons land te halen, toen het in de zomer van 2014 uitpakte met de komst van José Izquierdo.

“Zeg eens, welke Belgische ploeg heeft de voorbije jaren nog een toptalent gehaald? Izquierdo van Club Brugge. Dat is de laatste. Een heel goede transfer”, vertelt Louwagie aan Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws