Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Club: “Het zou me niet verbazen mochten ze midweeks Eupen opeten”

Vossen - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge wipte afgelopen weekend in stijl voorbij Zulte Waregem naar de koppositie. Met vijf verschillende doelpuntenmakers tegen KV Kortrijk en Bjorn Engels & Lior Refaelov die terugkeerden in de basis, niets dan lachende gezichten in Jan Breydel. Dat zag ook Marc Degryse.

“Club Brugge is bezig zijn parcours van vorig seizoen te herhalen”, vertelt de analist. “Een slechte Europese campagne voor Nieuwjaar, maar in de competitie met kerst op kop staan. Dit keer is de bekeruitschakeling wel een domper. Straks komen de beste Engels en Refaelov terug. Ik ben zeker dat de fans en de spelers van Club stilaan gaan denken: ‘Dit hebben we vorig jaar al een keer geflikt.'”

“De drive om kampioen te worden, zal weer in de kleedkamer sluipen. En de teleurstellingen zullen omgezet worden in positieve energie in de Play-Offs. Je zult zien: hun mentaliteit, stabiliteit, automatismen en vertrouwen zullen ervoor zorgen dat de individuele kwaliteiten gaan bovendrijven: Vossen zal zijn goals maken, Refaelov zal zijn frisheid vinden, Izquierdo zal zijn acties maken…”

“En let maar op dat Club voor de winterstop niet nog een statement zal willen maken. Het zou me niet verbazen mochten ze midweeks Eupen opeten, als revanche voor de bekeruitschakeling. Ze worden de te kloppen ploeg”, besluit Degryse in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws