Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Langdurige blessure Limbombe heeft gevolgen voor transferplannen Club Brugge’

Anthony Limbombe truitje-trek (Club Brugge - Westerlo)

In aanloop naar de match tegen KV Kortrijk vertelde Michel Preud’homme dat Anthony Limbombe maar liefst 6 weken out is. De 22-jarige vleugelspits heeft last van beginnende pubalgie en moet daardoor meer dan een maand individueel trainen. En dat terwijl de mogelijkheden sowieso al beperkt waren op de Brugse flanken…

Als José Izquierdo en Lior Refaelov 100% fit zijn, neemt Preud’homme hen met plezier op in zijn basiselftal. Maar daar wringt het schoentje nu net, aangezien beide spelers erg blessuregevoelig zijn. Zo moet Rafa momenteel nog groeien na zijn buikspieroperatie en werkt ook Joske nog naar zijn beste niveau toe.

Mogelijke vervangers Felipe Gedoz, Nikola Storm en Boli Bolingoli gaven dan weer aan dat ze tijdens de winter andere oorden willen opzoeken. Volgens Het Nieuwsblad is de kans dan ook groot dat Club zich tijdens de wintermercato versterkt met een vleugelspits.

“Door de lange onbeschikbaarheid van Limbombe lijkt de komst van een nieuwe flankaanvaller plots weer wat hoger op de agenda te staan. Als er na januari iets gebeurt met Refaelov, Izquierdo of de net terugkerende Limbombe wordt de spoeling plots dun. Club greep vorige zomer naast Mehdi Carcela – die uiteindelijk naar Granada trok – maar een gelijkaardige naam lijkt in januari zeker welkom”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws