Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Krijgt Meunier bij PSG het gezelschap van ex-smaakmaker Club Brugge?

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier is één van de verrassingen bij Paris Saint-Germain. De voormalige rechtsachter van Club Brugge verzamelde dit seizoen al 666 speelminuten bij de Franse topclub en liet zich daarbij in positieve zin opmerken. Mogelijk trekt ook een andere gewezen Brugse sterkhouder richting Parijs.

Volgens diverse Italiaanse bronnen heeft PSG zijn oog laten vallen op niemand minder dan Ivan Perisic. De 27-jarige Kroaat kroonde zich in 2011 met een totaal van 22 doelpunten tot topschutter in de Belgische competitie. Daarnaast werd hij verkozen tot Profvoetballer van het Jaar.

Na passages bij Dortmund en Wolfsburg is Perisic bij Inter Milan beland. De vleugelspits heeft zich in de Serie A in de kijker gespeeld en is bovendien een vaste klant bij de Kroatische nationale ploeg. Ook op het EK in Frankrijk maakte hij een goede beurt. Daardoor mag Perisic dromen van een lucratieve transfer naar de Ligue 1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws