Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen duidt zijn 2 favoriete analisten aan: “Altijd een onderbouwde mening”

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

De laatste jaren zijn er heel wat ex-spelers en trainers die – al dan niet tijdelijk – aan de slag gaan als analist. De ene valt daarbij al wat beter in de smaak dan de ander. Zo ook bij Jelle Vossen.

Bepaalde analisten worden wekelijks verguisd op sociale media, maar volgens de Brugse spits zijn er ook degelijke analisten. “Ik heb twee favorieten: Gert Verheyen en Peter Vandenbempt”, vertelt de 27-jarige Limburger aan Fan!.

“In tegenstelling tot sommige anderen – wiens naam ik niet zal noemen – zijn dat serieuze mannen die altijd op een rustige manier hun goed onderbouwde mening geven. Dat kan ik wel appreciëren. Want je komt soms toch wat tegen in de pers”, besluit Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws