Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo spreekt over transfer: “Een crazy offer”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Na zijn doelpunt tegen Leicester City in de Champions League stond José Izquierdo plots weer in de schijnwerpers en doken de daarbij horende geruchten over een transfer ook weer op. Een transferprijs van 20 miljoen of meer zou Club volgens sommige bronnen willen/kunnen vangen. Zelf heeft de Colombiaan geen idee van zijn waarde.

“Ach, je kunt dat pas op het einde van het seizoen zeggen. Er zijn zo veel factoren waar een transferprijs van afhangt. Stel dat ik nog tien of vijftien doelpunten maak, dat we kampioen worden en ik nadien nog wat individuele prijzen win. Dan verandert er al heel wat”, zegt Izquierdo in Het Nieuwsblad.

Hamburg

Afgelopen zomer kon het Colombiaanse goudhaantje al weg, onder meer naar Hamburg. Dat die transfer niet doorging, stak wel. “In de zomer hadden we een akkoord bereikt waar alle partijen beter van werden, dus vond ik het jammer dat de deal niet doorging. Maar dat ligt nu achter me en we hebben opnieuw duidelijke afspraken gemaakt”, vertelt Izquierdo.

“Die afspraken hangen af van de resultaten, het aantal aanbiedingen en nog meer. Dingen waar het nu veel te vroeg is om aan te denken.” In januari vertrekt Izquierdo dus zeker niet. “Er moet echt al een crazy offer komen, eentje waar niemand nee tegen kan zeggen, inderdaad.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws