Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Heel Club Brugge gaat zich smijten tegen Paars-Wit”

Club-fans sjaals Anti Anderlecht (Club Brugge - Anderlecht)

Woensdag staat de laatste Champions League wedstrijd tegen Kopenhagen op het programma, maar bij Club zijn er velen die nú al denken aan de clash van komende zondag in het Astridpark. Marc Degryse blikt vooruit.

“De bekeruitschakeling zal een bittere pil geweest zijn voor Club”, steekt de analist van wal in HLN. “Ze hebben nu maar één doel meer en moeten de honger tonen om een tweede titel op rij te veroveren. Met de terugkeer van spelers als Refaelov wordt de concurrentie groter, door het minder aantal wedstrijden zullen de spelers ook frisser zijn.”

“Club dwong tegen Oostende geen tien kansen af, maar het bracht wel wat er in een thuismatch van verwacht wordt, tegen een tegenstander die de voorbije weken toch van zich had doen spreken. Preud’homme vindt iedere keer toch weer iets om zijn spelers te prikkelen. Na de zege tegen Oostende zegt hij dat hij dit buitenshuis bevestigd wil zien.”

“Hij doet dat voor de verplaatsing naar Anderlecht, waar Club de voorbije jaren niet veel kon rapen (de laatste zege dateert van 1998, nvdr). Zo wordt de Champions League match tegen Kopenhagen bijzaak. Zelfs de nul van het bord halen, is geen prioriteit. Zondag gaat heel Club Brugge zich smijten, want in Anderlecht kan het vertrouwen opdoen om te weten dat het daar ook in de Play-Offs iets kan rapen”, besluit Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws