Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Haksabanovic legt uit waarom deal met Club Brugge alsnog afsprong

Met de wintermercato in zicht zag het er lang naar uit dat Club Brugge zich alvast zou versterken met Sead Haksabanovic, één van de hoogst aangeschreven talenten uit Scandinavië. Er lag een contract van 3,5 jaar voor de Albanese Zweed klaar in Jan Breydel, maar de 17-jarige middenvelder trok zelf de stekker uit de onderhandelingen.

Haksabanovic legde zijn medische testen af in Brugge, maar plaatste uiteindelijk zijn handtekening onder een nieuw contract bij Halmstads BK. “Ik wilde niet dezelfde fout maken zoals zoveel talenten al deden. Een te grote stap zetten, om daarna uit de picture te verdwijnen. Ik sprak ook met mijn school en daar vertelden ze me dat het moeilijk zal worden om mijn drie resterende trimesters vanop een afstand af te werken”, vertelt de middenvelder.

“Natuurlijk was het verleidelijk, zeker toen ik alles ter plaatse ging bekijken. Maar Club Brugge toonde begrip voor mijn keuze en dat voelde erg goed. Tegelijkertijd hebben ze me gezegd dat ze mij van dichtbij gaan blijven volgen”, besluit Haksabanovic tegenover Hallands Posten. Het is dus niet uitgesloten dat Club het jonge talent in de toekomst alsnog binnenhaalt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws