Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Meunier drijft de spot met opvallend kapsel Izquierdo

HAHA! Meunier lacht met opvallende kapsel Izquierdo

Was het de leidersplaats die José Izquierdo inspireerde tot het aanmeten van een opvallend kapsel? Voortaan prijkt er alleszins een bliksemschicht op de zijkant van het hoofd van de Colombiaan. Thomas Meunier blijkt echter geen fan van de nieuwe haarsnit.

Meunier heeft de deur in Jan Breydel bijna een half jaar geleden achter zich dichtgetrokken, maar de rechtsachter van PSG is zijn Brugse ploegmaats zeker nog niet vergeten.

Toen het officiële Twitter-account uitpakte met het nieuwe kapsel van Izquierdo en daarbij naar de mening vroeg van zijn volgers, was Meunier er als de kippen bij om de draak te steken met zijn ex-collega. “Lelijk… Niet normaal 🐴🐴🐴”, klinkt het. Izquierdo is twijfelachtig voor de midweekmatch in Eupen, maar geraakt normaal gesproken fit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws