Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz wil na Kerstmis niet meer terugkeren naar Jan Breydel, Club heeft één voorwaarde

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

De kans is groot dat Felipe Gedoz niet meer in actie zal komen voor Club Brugge. De 23-jarige flankaanvaller heeft nood aan nieuwe lucht en bij Blauw-Zwart hebben ze het intussen ook gehad met het gedrag van de Braziliaan.

Gedoz is momenteel volop bezig met transferonderhandelingen. Volgens Het Nieuwsblad blijft Atletico Paranaense de meest concrete optie, maar is er ook nog altijd belangstelling van Cruzeiro en Nacional.

Er is nog geen akkoord, maar een overgang lijkt een kwestie van tijd. Na de thuismatch van 26 december tegen Moeskroen trekt de vleugelspits naar zijn thuisland. Enerzijds voor zijn vakantie, anderzijds om zijn transfer af te ronden. Zo hoopt hij niet meer te hoeven terugkeren naar Jan Breydel.

Club betaalde in 2014 ongeveer 1,5 miljoen euro voor Gedoz aan Defensor Sporting en wil die som graag recupereren. Als aan die voorwaarde voldaan wordt, is het voor beide partijen beter dat de winger andere oorden opzoekt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws