Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Entourage Jelle Van Damme reageert op geruchten over Club Brugge

Jelle Van Damme (LA Galaxy)

In de thuiswedstrijden tegen KV Oostende en KV Kortrijk was Jelle Van Damme een opvallende aanwezige in het Jan Breydelstadion. De 33-jarige verdediger maakte in het verleden immers vooral furore bij RSC Anderlecht (146 wedstrijden) en Standard (196 wedstrijden). 

Voor bepaalde media genoeg voer om Van Damme te linken aan een eventuele overstap naar Club Brugge. Ook al omdat de ervaren linkspoot na de 5-1 overwinning tegen de Kerels reageerde op een Instagram-post van doelpuntenmaker Ruud Vormer.

Volgens zijn entourage is er echter geen sprake van een toekomst bij Blauw-Zwart. Van Damme zou de West-Vlaamse derby’s enkel bijgewoond hebben omdat hij er kennissen opzocht. Bovendien werd hij ook al op Sclessin gespot.

De verdediger geniet momenteel van 6 weken vakantie in België, maar daarna is het de bedoeling dat hij terugkeert naar LA Galaxy. Van Damme heeft nog een contract tot eind 2017 bij de Amerikaanse club, waar ze overigens erg tevreden zijn over hem. Zo mag de man die opgenomen werd in het MLS-team van het jaar zich eerstdaags verwachten aan een verbeterd contractvoorstel van LA Galaxy. Dat meldt HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws