Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels spreekt openhartig over zijn transfer-intenties

Bjorn Engels hartje (Club Brugge - Standard)

Drie maanden nadat Islam Slimani zijn Champions League droom aan diggelen duwde, behoort Bjorn Engels zonder ongelukken opnieuw tot de wedstrijdselectie tegen KV Kortrijk. De ambitieuze verdediger maakte afgelopen maandag probleemloos de 90 minuten vol met de beloften en kan niet wachten om zijn rentree te vieren bij de hoofdmacht van Blauw-Zwart.

Aanvankelijk werd verwacht dat Engels voor Nieuwjaar niet meer in actie zou komen, maar onze centrale verdediger beheerst het tackelen van blessures als geen ander. Bjorn hoopt nu om zo snel mogelijk weer op topniveau te zijn en wil zichzelf toch wat in de kijker spelen. Onder meer door opnieuw kampioen te worden.

“De anderen bezig zien in de Champions League voelde aan als een straf”, vertelt Engels in Fan!. “Ik moest deze zomer bij Club blijven voor die Champions League, maar ik heb er zelf geen plezier aan beleefd.”

Het jonge talent voelt zich rijp voor een stap naar het buitenland en wil naar verluidt vermijden dat hij te laat naar een betere competitie trekt. Komende zomer zal Engels dan ook twee keer nadenken als de interessante aanbiedingen hem opnieuw rond de oren vliegen. “Tegen een transfer op het einde van het seizoen zeg ik niet neen”, besluit een eerlijke Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws