Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels blikt terug op 2016: “Dat is prima meegenomen”

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Bjorn Engels kreeg tegen Moeskroen de voorkeur op Benoît Poulain, mogelijk omdat de Fransman een gekloven wenkbrauw overhield aan de confrontatie met Eupen. Samen met Stefano Denswil moest hij de snedige tegenaanvallen van Les Hurlus onschadelijk maken.

“We wisten op voorhand dat het lastig zou worden”, opent Engels. “We hadden de uitslagen van namiddag gezien en Kerstvoetbal is altijd iets speciaals. We waren dus gewaarschuwd en toch kregen we een doelpunt tegen. Moeskroen was zeker geen hapklare brok, want ze speelden met twee muren vandaag. Het was niet gemakkelijk om dat te ontmantelen en al zeker niet toen ze op voorsprong kwamen.”

Uiteindelijk won Club echter alsnog met 2-1 dankzij doelpunten van Ricardo van Rhijn en Jelle Vossen. En dus kan Blauw-Zwart het jaar in schoonheid eindigen. “2016 was heel mooi voor Club, eerst de titel sinds lang en nu bovenaan eindigen, je kan het niet mooier hebben. En een jaar ongeslagen thuis, dat is prima meegenomen.”

Ook Engels zelf kan weer zijn glimlach bovenhalen na zijn lange blessure. “Ik had niet verwacht dat ik zou spelen tegen Moeskroen. Het is nu een maand naar de volgende competitiewedstrijd en er is nog de stage om me volledig voor te bereiden. We spelen een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen en dat is een goeie tegenstander om me klaar te stomen voor 2017″, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws